Latest video updates aboutjim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Have a look at this “KONING: We gaan Arjen Robben nog missen” video below:


Meer video’s? Abonneer je op ons kanaal!

Koning Willem-Alexander denkt dat Nederland Arjen Robben echt zal missen nu de international is gestopt bij Oranje. In gesprek met de Nederlandse pers tijdens het staatsbezoek in Portugal bedankte hij de aanvaller. “Hij heeft met zijn inzet heel veel betekend voor het voetbal.”

Lees ook →…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.