Newest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Na 62 jaar (!) weer Nederlandse mannen op het WK handbal” video below:


Het WK handbal voor mannen is vandaag officieel begonnen. Ook het Nederlandse mannenteam doet eraan mee. En dat is bijzonder, want dat is voor het eerst in 62 jaar. De laatste keer dat een mannenteam meespeelde, was in 1961. Heel anders dan bij de Nederlandse vrouwen. Zij deden de laatste tien jaar altijd mee aan het WK en werden in 2019 nog wereldkampioen. #nieuws #jeugdjournaal #handbal #wk…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.