Newest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Pokémon Go nu ook in Nederland” video below:


De populaire Pokémon Go-app is nu ook in Nederland te krijgen. In Leeuwarden gingen mensen samen de straat op om samen Pokémon te vangen.

Ontvang de laatste nieuwsvideo’s.
Abonneer je op het NOS Jeugdjournaal-kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal:
Site:
Instagram:
Facebook:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.