Newest video updates related tojim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Check out this “Watersnoodjournaal #1 | maandag 30 januari” video below:


De Watersnood van februari 1953 is met 1836 doden de grootste natuurramp van de afgelopen eeuw. We waren ervan overtuigd dat we de zee hadden bedwongen, maar vergisten ons in de kracht van de natuur. Na de ramp bouwden we nieuwe, hogere dijken en de deltawerken moeten grote delen van ons land beschermen tegen hoog water. In een serie van vijf korte journaals volgen we de rampzalige…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.