Latest video updates regardingnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Have a look at this “112 Vandaag | Politie krijgt stopteken” video below:


Een paar jongens denken in Nijkerk een leuk grapje uit te halen door met een nep stopteken van de politie, bestuurders aan de kant te zetten. Maar dat gaat niet lang goed…..

112 Vandaag, elke werkdag om 21.30 uur op RTL 5.

KIJKWIJZER: 9 | angst | grof taalgebruik
Ga voor meer video’s naar ..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.