Newest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Daphne van Domselaar over penalty’s, grootste fout en het EK” video below:


Het was het jaar van Daphne van Domselaar! Tijdens het EK afgelopen zomer moest ze plotseling invallen als keeper en dat deed ze fantastisch. Ze is nu de vaste keeper van Oranje. Hoog tijd om met haar terug te blikken. Annabelle ging bij haar lang met jullie vragen. #famous #jeugdjournaal #daphnevandomselaar #keeper #oranje #fctwente

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.