Latest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Fem van Empel wint WK veldrijden, plek 2 en 3 ook voor Nederland” video below:


De Nederlandse Fem van Empel heeft de WK veldrijden gewonnen. Puck Pieterse, die ook uit Nederland komt, werd tweede bij de wereldkampioenschappen in het Brabantse Hoogerheide. Kenners wisten voor de start al dat het een strijd zou worden tussen Van Empel en Pieterse.

#jeugdjournaal #veldrijden #nieuws

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.