Latest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Honderden bevroren vleermuizen gered op zolder van vrouw” video below:


Niet alleen mensen in de Verenigde Staten hadden last van de extreme kou, ook sommige dieren bibberden van de kou. Voor vleermuizen was het zelfs zo koud dat ze verstijfd en onderkoeld naar de grond waren gestort. Dierenbeschermer Mary zag het gebeuren en nam zo’n 1600 vleermuizen mee naar huis zodat ze konden opwarmen. #wow #jeugdjournaal #vleermuizen #kou #vs

Vragen, tips of idee├źn? Stuur…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.