Newest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Wordt dit de grootste pizza ooit?” video below:


Pizza-bakkers in de Verenigde Staten zijn bezig om de grootste pizza ooit te maken. Er is 6.000 kilo deeg voor nodig, 2.200 kilo tomatensaus, 4.000 kilo kaas en meer dan een half miljoen plakjes salami. Als de pizza af is, kun je er 68.000 pizzapunten uit halen!

#wow #jeugdjournaal #pizza #record

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.