Latest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Dit is de selectie van Oranje voor het WK voetbal in Qatar” video below:


Het was vandaag een spannende dag voor de top-voetballers van Nederland. Ze hoorden wie er mee mag naar het WK voetbal in Qatar en dus ook wie er thuis moeten blijven. Een paar spelers van de lijst zijn oude bekenden, maar er zijn ook nieuwe gezichten. #nieuws #jeugdjournaal #wk #selectie #voetbal #qatar #oranje

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.