Newest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Oranje-tegenstander Senegal: Sterrenteam dat houdt van een dansje” video below:


Het WK voetbal is begonnen! De mannen van het Nederlands elftal moeten meteen aan de bak. Maandag 17:00 uur spelen ze hun eerste wedstrijd met als tegenstander Senegal. Tijdens het WK duikt onze ‘Spion van Oranje’ Lucas in de tegenstanders van het Nederlands elftal. Waar moeten we voor oppassen? En wat voor land is het eigenlijk? Lucas praat je helemaal bij! #wkvoetbal #qatar #oranje #senegal…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.