Newest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Waarom wordt er heel veel geld geboden op deze kipnugget?” video below:


Heb jij altijd al een kipnugget willen eten in de vorm van een Among Us-poppetje? Dat kan! Daar moet je wel wat geld voor over hebben. Er is al meer dan 80.000 euro geboden op de nugget! #jeugdjournaal #nugget #amongus

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal? Je kunt ons ook…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.