Newest video release regardingnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Have a look at this “King Carl Gustaf and Queen Silvia start their celebration tour around Sweden” video below:


The Royal tour has stated! The first video from when King Carl Gustaf and Queen Silvia of Sweden going on the anniversary visit to Nyköping. First stop for the 21 county visits. This is for the ocattion to the king celebrating 50 years on the throne in september.

King Carl Gustaf and Queen Silvia arrive with a speacial train to Nyköping train station, they visit Sörmlands museum, had a…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.