Newest video updates aboutnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Have a look at this “Swedish Presidency of the Council of the EU | Morning World Today | TVP World” video below:


As we continue to keep you up to date, we are joined by our guests today to discuss what we can expect in the day to come. We are joined by:
Jock Mendoza Wilson – Deputy chairman at the British Ukrainian Chamber of Commerce
Michał Piękoś – Journalist, commentator

#TVPWorld

Bringing you all the latest daily news and updates, TVP World is Poland’s first English-language channel where you…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.