Latest video updates regardingnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Check out this “Russische songfestival-inzending is laaiend over Duncan Laurence – RTL BOULEVARD” video below:


De grootste concurrent op dit moment van Duncan Laurence is in Nederland. Onze inzending Arcade staat op 1 bij de bookmakers maar Rusland, die op 2 staat, stuurt de hitzanger Sergey Lazarev. Aran checkt hoe gevaarlijk hij is om de winst af te pakken.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Bekijk de hele aflevering op RTL XL:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.