Latest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Amerika doodt Iraanse generaal met raketaanvallen” video below:


Het leger van de Verenigde Staten heeft een leider van het leger van Iran gedood. Dat gebeurde op bevel van de Amerikaanse president Donald Trump. De gedode generaal heet Soleimani. Hij kwam om het leven bij raketaanvallen op het vliegveld van Bagdad, de hoofdstad van Irak. Een drone vuurde daar raketten af op auto’s op dat vliegveld. Er zijn grote zorgen bij landen in het…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.