Latest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Birdnesting: gescheiden ouders wonen om de beurt bij kinderen” video below:


Als ouders scheiden, betekent dat voor veel kinderen heen en weer gaan tussen twee huizen. Maar dat hoeft niet altijd. Er zijn ook kinderen die in het gezinshuis blijven wonen. De ouders wonen daar dan om de beurt.

Die oplossing heet birdnesting. Het gezinshuis is dus een soort vogelnest. De kinderen blijven op het nest en vader en moeder vliegen om de beurt in. Maartje van 11 jaar weet er…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.