Newest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Dwars: Tess en Britt willen graag meidenkleedkamers bij voetbal” video below:


Tess en Britt van 11 voetballen in een team met jongens en meisjes. Dat vinden ze erg leuk, alleen één ding vinden ze mega-onhandig. Veel voetbalclubs waar ze komen voor uitwedstrijden hebben geen aparte kleedkamer voor meiden. En dat zit ze behoorlijk dwars. Verslaggever Youssef zocht de meiden op en ging langs voetbalbond KNVB om te vragen of dat niet anders kan.
#dwars #jeugdjournaal…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.