Latest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Spannende avond voor Ajax: verslaan ze Cristiano Ronaldo?” video below:


Vanavond moet het gebeuren voor Ajax. Dan speelt de club om 21.00 uur in de Johan Cruijff ArenA de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus uit Italiƫ. Juventus is een moeilijke tegenstander. De club wint vaak en sinds dit jaar hebben ze ook nog sterspeler Cristiano Ronaldo. Hij was de afgelopen zes seizoenen topscorer in de Champions League.
#Ajax #Juventus #jeugdjournaal

Vragen,…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.