Latest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Zorgen over pilletjes die kinderen slikken om in slaap te komen” video below:


Slaap-experts maken zich zorgen over melatonine-pilletjes. Dat zijn pillen die ervoor kunnen zorgen dat je makkelijker in slaap valt. Ook Jacco slikt de pilletjes. Anders ligt hij uren wakker. Deskundigen waarschuwen er nu voor, want de pillen zijn officieel niet bedoeld als slaapmiddel. Ook is er te weinig bekend over de gevolgen. #melatonine #slaapproblemen #jeugdjournaal

Vragen, tips of…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.