Latest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Waarom laten we scheten?” video below:


Iedereen laat ze wel eens: scheten. Het is een beetje lucht dat uit je lichaam moet, meerdere keren op een dag. Soms maken ze geluid en ze stinken vaak een uur in de wind! Maar waarom laten mensen eigenlijk scheten?

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal? Je kunt ons ook…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.