Newest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Gabriel gaat viral met houten kunstwerken voor Oekraïne” video below:


De 12-jarige Gabriel Clark uit Groot-Brittannië heeft een grote hobby: kunstwerken maken van hout. Online verkoopt hij zijn spullen. Dat ging eerst niet zo goed, maar na een tweet van zijn vader veranderde alles. #Gabriel #Jeugdjournaal #hout

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.