Newest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “President van Sri Lanka stopt nadat demonstranten paleis bestormen” video below:


Grote problemen in Sri Lanka. De inwoners van het Aziatische land zijn woedend op een groep politici die al heel lang veel macht hebben in het land. De burgers zeggen dat de politici alleen voor zichzelf hebben gezorgd en niet voor het land.

Er zijn veel protesten, vooral in de hoofdstad Colombo. Duizenden demonstranten in Sri Lanka bestormen het huis van de president. Ze zijn woedend op hem……(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.