Latest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Steeds meer wolven gespot in Nederland” video below:


Je hoort af en toe in het nieuws dat er weer een wolf is gezien in Nederland. Dat wordt steeds normaler. De afgelopen maanden kwamen er meer dan 500 meldingen binnen van mensen die iets van de wolf hadden gezien. #wolf #nederland #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.