Latest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Twee mensen omgekomen door schietpartij in Alblasserdam” video below:


Verdrietig nieuws uit Alblasserdam: een man is daar vanochtend gaan schieten en heeft daarbij een vrouw en een meisje gedood. Twee andere mensen zijn zwaargewond geraakt. #schietpartij #Jeugdjournaal #Alblasserdam

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal? Je kunt ons ook vinden…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.