Latest video updates aboutnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Have a look at this “Het Theorie-Examen” video below:


In ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland: Het Theorie Examen’ testen acht koppels onder leiding van John Williams hun verkeerskennis. Zij hebben in het verleden allemaal eens meegedaan aan ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland’ en dat ging niet altijd even soepel. Wat hebben ze opgestoken van die deelname?

Het verliezende koppel rijdt een jaar lang in de Shame Wagon én wint een…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.