Newest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Amalia over bedreigingen en zware beveiliging” video below:


Prinses Amalia hoopt dat er snel iets verandert in de situatie rond haar veiligheid. Dat vertelde ze in een interview aan journalisten. De prinses wordt sinds vorig jaar extra beveiligd, omdat ze wordt bedreigd. Het is de eerste keer dat Amalia in het openbaar spreekt over de bedreigingen. #famous #jeugdjournaal #amalia #prinses #bedreiging

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.