Newest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Scheidsrechter krijgt spijt: Rode kaart na 35 jaar ingetrokken” video below:


Het is nooit te laat om sorry te zeggen. Scheidsrechter Gerard deed het op een speciale manier. Hij liet een rode kaart intrekken die hij 35 jaar geleden aan zijn beste vriend Jos gaf. Jos kreeg de rode kaart, omdat hij een andere speler tackelde en onsportief deed. #wow #jeugdjournaal #rodekaart #voetbal

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.