Newest video release regardingnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Check out this “Bucket Boys laten wensen uitkomen – RTL LIVE” video below:


Joep Ten Hove and Thijs Meeuwsen, ook wel de Bucket Boys genoemd, hebben een YouTube-kanaal waar ze video’s plaatsen waarin ze de meest gekke wensen uit laten komen. Aan Winston en Albert vertellen zij hoe ze het steeds weer voor elkaar krijgen om de meest bijzondere dingen te doen.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Bekijk de hele aflevering op RTL XL:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.