Latest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Deze kinderen zijn levend standbeeld (in de regen!)” video below:


In Arnhem werd dit weekend een festival met levende standbeelden gehouden. En daar deden ook kinderen aan mee. En de hele tijd stil staan vinden ze best lastig. Vooral als mensen je proberen af te leiden. Het is de laatste keer dat dit festival gehouden wordt. De organisatie krijgt geen geld meer van de gemeente en daardoor is het lastig om het allemaal te regelen.

#levendstandbeeld…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.