Newest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Geld verdienen als kind: wat werkt wel (en wat niet)? | UITGEZOCHT #32” video below:


Je wilt iets heel graag kopen en van je ouders moet je er dan maar ‘voor gaan sparen’. Ja duh. Maar met je zakgeld ben je over 10 jaar nog aan het sparen. In deze aflevering bekijken we alle tips die je online kunt vinden en checken we wat werkt, en wat niet.

#uitgezocht #geld #jeugdjournaal

šŸŽµMUZIEK IN DEZE VIDEO
The Black Keys – Gold On The Ceiling
LunchMoney Lewis – Bills
Joop…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.