Newest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Kaj van der Ree zegt sorry voor vragen om naaktfoto’s” video below:


Presentator Kaj van der Ree heeft excuses gemaakt voor seksuele berichtjes die hij naar jonge meisjes heeft gestuurd. De meisjes waren tussen de 13 en 16 jaar toen het gebeurde.

Kaj van der Ree zou zo’n 4 jaar geleden naaktfoto’s van zichzelf hebben gestuurd naar meisjes. Ook zou hij die meisjes op een dwingende manier hebben gevraagd om naaktfoto’s terug te sturen. Het vragen van naaktfoto’s…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.