Latest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Gelijkspel na historische wedstrijd vrouwenteams Ajax en Feyenoord” video below:


Het was een historische dag voor het vrouwenvoetbal in Nederland. De vrouwen-teams van Ajax en Feyenoord speelden vandaag in de Johan Cruijff ArenA. En nooit eerder waren er bij een competitiewedstrijd voor vrouwen zoveel toeschouwers in het stadium. #jeugdjournaal #vrouwenvoetbal #ajafey

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.