Newest video updates regardingnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Watch this “Highlights: Polen – Sverige 2-0 | VM-playoff | Tung förlust” video below:


Highlights från VM-playoffen mellan Polen och Sverige som slutade 2-0 till Polackerna. I höjdpunkterna kan man se ett hårt krigande Sverige som trots chansen tyvärr förlorade och missar VM.

Prenumerera på vår Youtubekanal: @svenskfotboll​

———————————————————————-

Följ damlandslaget på Instagram:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.