Latest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Man filmt 66 wildplassers in één uur tijd” video below:


Vaak is het raak: veel mensen plassen tijdens Koningsdag op straat. Een man uit Amsterdam was de plassende mensen voor zijn deur zat en zette daarom een camera op zijn vensterbank. In ruim een uur tijd filmde hij maar liefst 66 wildplassers. Sommige mensen vinden het niet kunnen dat wildplassers nu herkenbaar op internet staan. Anderen vinden dat juist hun verdiende loon.

Vragen, tips of…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.