Newest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Donny Roelvink heeft spijt van zijn witte tanden” video below:


Influencer Donny Roelvink heeft spijt van een schoonheids-behandeling. Hij liet in Turkije zijn tanden een deel afslijpen en witter maken. Daar heeft hij nu veel last van. Hij wil zijn volgers nu waarschuwen voor deze behandeling.

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal? Je…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.