Latest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Kunnen we de Titanic nog redden? 🚢 | UITGEZOCHT #39” video below:


De Titanic ligt al meer dan 100 jaar op de bodem van de zee. Dit weekend gaat er weer een groep wetenschappers naar het schip toe om foto’s en video’s te maken. De Titanic is misschien wel het bekendste schip uit de geschiedenis. Hoort het wrak dan niet in een museum?
#titanic #jeugdjournaal #uitgezocht

🎵 MUZIEK IN DEZE VIDEO:
Dan Romer – An Alien World
Antonín Dvořák -…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.