Latest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Zo vierden jullie vandaag Sinterklaas in de klas” video below:


In veel klassen werd vandaag Sinterklaas gevierd met surprises. Dat gaat op de meeste scholen wel iets anders dan in andere jaren. Zo mogen er bijvoorbeeld geen ouders bij zijn. Ook komt de Sint vanwege corona niet op alle scholen langs. In de video hierboven zie je hoe het werd gevierd op basisschool de Ontmoeting in Den Haag.

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.