Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Energierekening te hoog: Jasmijn en David stoppen met samenwonen” video below:


Jasmijn en David woonden met veel plezier in hun woning in Veldhoven. Het huis uit 1959 is niet zo energiezuinig, en dat kost het jonge stel simpelweg te veel geld. En dus zit er niks anders op dan te verhuizen. “David gaat weer bij z’n ouders wonen.”

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#samenwonen #energie #geld

Volg het laatste…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.