Newest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Toptalent Xavi scoort met voetbal én op Instagram” video below:


Supervoetbaltalent Xavi is pas 16 jaar, maar het gaat top met zijn carrière. Hij speelde al bij FC Barcelona en nu bij Paris Saint-Germain. Ook speelt nu ook voor Oranje onder 17 en op Instagram heeft hij zo’n 2 miljoen volgers. #xavi #voetbal #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.