Newest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Winnaars en verliezers: alle emoties van verkiezingsavond op een rij” video below:


Sigrid Kaag van D66 danste op de tafel na het zien van de exitpolls. Tegelijkertijd werd er bij de SP en GroenLinks een stuk minder gejuicht. Zij kregen zware teleurstellingen te verwerken. Kijk hier alle hoogtepunten van de verkiezingsavond terug.

Meer video’s zien? Download onze app: ..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.