Newest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Thalys: politie rijdt ook stukje mee – RTL NIEUWS” video below:


Verslaggever Floor Bremer ging vandaag met de Thalys naar Parijs om te kijken welke veiligheidsmaatregelen zijn genomen op de Thalys na het schietincident.
Volg nu live het nieuws op

Website :
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.