Newest video updates related tonl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Have a look at this “Slovakia, Poland to donate MiG-29 jets to Ukraine | Latest English News | WION” video below:


Russia vowed to ‘destroy’ the dozens of Soviet-era MiG-29 fighter jets that Poland and Slovakia have pledged to send to Ukraine in the coming days. The Kremlin said the fighter jets would be ‘destroyed’ before insisting that the deployment of Western arms – including warplanes and tanks – would not change the course of the war. Slovakia also approved a plan to send its fleet of 13 MiG-29s to…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.