Latest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Wat doet een IOC-lid eigenlijk? – RTL NIEUWS” video below:


De kritiek op Camiel Eurlings als IOC-lid blijft toenemen. Hij bood zijn excuses aan nadat hij lang stil bleef over de mishandeling van zijn vriendin, in 2015. Maar de Nederlandse sportkoepel NOC-NSF kan hem niet wegsturen, legt verslaggever Marcel Maijer uit, hij kan alleen zelf opstappen of weggestuurd worden door het IOC.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.