Latest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Vandaag precies vijftig jaar geleden: de moord op Martin Luther King – RTL NIEUWS” video below:


Vier april 1968 kwam de ‘dream’ van burgerrechtenactivist Martin Luther King tot een abrupt einde in het Lorraine Motel in Memphis. Hij werd vermoord. Tijdens zijn leven streed hij voor de rechten van Afro-Amerikanen en een eerlijke wereld met gelijke kansen.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.