Newest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Rellen in Amsterdam om uitzetten Turkse minister – RTL NIEUWS” video below:


Zo’n 250 Turkse Nederlanders protesteerden gisteravond in Amsterdam. Ze zijn boos over het uitzetten van een Turkse minister. Het begon rustig, maar liep al snel uit hand…

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.