Newest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Bevroren strijd in loopgraven van Oekraïne” video below:


Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

De strijd op de grond aan het front in Oekraïne staat zo goed als stil. Aan beide kanten zitten militairen ingegraven in de loopgraven. Het lijkt er niet op dat het één van beide partijen lukt een doorbraak te forceren.
#oekraine #oorlog #front #donbass

Volg het laatste nieuws op onze site:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.