Latest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Piloot filmt tsunami Sulawesi vanuit cockpit- RTL NIEUWS” video below:


Een halve minuut voor de aardbeving die de tsunami bij Sulawesi veroorzaakte steeg piloot Ricoseta Mafella op van het eiland. Vanuit de cockpit maakte hij beelden van de verwoestende vloedgolf. Nadien ontdekte hij dat de luchtverkeersleider die hem van het eiland af had geholpen, de aardbeving niet had overleefd.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.