Latest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Relschoppers ADO gooien met bakstenen en vuurwerk naar politie” video below:


Bij het stadion van ADO Den Haag zijn gisteravond rellen ontstaan. De club verloor de wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam om promotie naar de Eredivisie, waarna de sfeer flink omsloeg. Op beelden is te zien hoe agenten worden bekogeld met bakstenen en vuurwerk. Meerdere mensen zijn afgevoerd naar het ziekenhuis.

Meer video’s zien? Download onze app:
#ADO #politie…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.