Latest video release related tojim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Check out this “Hoe het omvallen van een kleine bank leidde tot grote paniek in de Silicon Valley” video below:


Toen de Silicon Valley Bank (SVB) eerder deze maand failliet ging, bleek de Amerikaanse techsector veel kwetsbaarder dan gedacht. Hoe komt het dat een bankrun bij een kleine bank zoveel onrust veroorzaakte? Verslaggever Simone Tukker ging op onderzoek.

#siliconvalley #bank #amerika #vs #tech #nos #nieuws

===

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland.

► OVER NOS: Wij zijn als…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.